Σχολή

Η λειτουργία στη BreakPoint τμηματοποιείται για όλες τις ηλικίες και επίπεδα. Τα βασικότερα αυτών είναι: 

Baby & Mini Tennis

  Πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας για παιδιά ηλικίας 3 ως 5 ετών (baby) και 6 έως 10 ετών (mini) μυεί τα παιδιά τις τεχνικές του τένις μέσα από μια παιγνιώδη μορφή, με πλούσιο και πολύχρωμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

20180428_102559.jpg
Προαγωνιστικό

Tα προαγωνιστικά τμήματα εισάγουν τους αθλητές στην συναγωνιστική φύση του αθλήματος, καλλιεργούνται οι απαιτούμενες κινητικές δεξιότητες​, βελτιστοποιούνται οι τεχνικές του αθλήματος

Aγωνιστικό

Τα αγωνιστικά τμήματα, εστιάζουν στην αθλητική εξέλιξη και διάκριση.

  • Αγωνιστική στρατηγική και ψυχολογία

  • Καλλιέργεια τακτικής αγώνα

  • Μεγιστοποίηση φυσικής κατάστασης

  • Βελτιστοποίηση τεχνικής

  • Ανάπτυξη και εξέλιξη ιδιαίτερων ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων

Fun Tennis

Προγράμματα Fun Tennis για έφηβους και ενήλικες που βλέπουν το άθλημα περισσότερο ως μέσο εκγύμνασης και διασκέδασης.

Ενηλίκων

    Τα τμήματα ενηλίκων είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις όλων των ενήλικων αθλητών. Διαμορφωμένη προπόνηση και βελτίωση φυσικής κατάστασης. σε κάθε είδους αθλητές, είτε αναζητούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα ενώ παράλληλα βελτιώνουν το παιχνίδι τους, είτε απαιτούν εντατική και εξατομικευμένη προπόνηση από την ίδια ομάδα που προετοιμάζει τους αυριανούς πρωταθλητές.

Screenshot_2018-08-24-00-28-30.png
Ιδιαίτερο Μάθημα

Ένα ιδιαίτερο μάθημα παραδίδεται σε 60’ ή 90’ με βάση την στοχευμένη βελτίωση του αθλητή σε επίπεδο τεχνικής (με βίντεο-ανάλυση), τακτικής, φυσικής κατάστασης και απόδοσης μέσα στο γήπεδο. Αυτό πραγματοποιείται μετά από εντοπισμό και σε συνεργασία με τον αθλητή. 

KIds Fitness

     Αναπόσπαστο κομμάτι της σχολής είναι η φυσική κατάσταση αθλητών όλων των ηλικιών που πλαισιώνεται με την υποστήριξη εξειδικευμένου γυμναστή και συγκροτεί την πλέον αποτελεσματική ομάδα. Η συχνότητα αυτού σε εβδομαδιαία βάση!

20180524_094422.jpg
Cardio Tennis

Το CT είναι δραστηριότητα fitness, η οποία συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του αθλήματος με την καρδιαγγειακή εξάσκηση.

Είναι ιδανικό για όλους τους παίχτες, από αρχάριους έως πολύ προχωρημένους και για όλες τις ηλικίες. Η δραστηριότητα διαρκεί 60 λεπτά και περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις που σχετίζονται με τένις και αποθεραπεία.