Γιατί Cardio Tennis?

Cardio Tennis Thessaloniki

Διασκεδαστικό, αθλητικό & κοινωνικό tennis 

Το Cardio Tennis είναι ένας υπέροχος τρόπος να έχεις πιο δραστήριο lifestyle, να κοινωνικοποιείσαι KAI να βελτιώνεις το TENNIS που παίζεις !

Κάψτε πολλές θερμίδες

Με ένα μόνο φορά, οι άνδρες μπορούν να κάψουν μεταξύ 500 και 1000 θερμίδες και οι γυναίκες μεταξύ 300 and 500 θερμίδες. Επιπλέον σπάει τη μονοτονία του γυμναστηρίου.

Παγκοσμίως αναγνωρισμένο

Λειτουργεί σε περισσότερες από 30 χώρες, το Cardio Tennis είναι πραγματικά ΔΙΕΘΝΕΣ. Οι ομοσπονδίες τις ΑΓΓΛΙΑΣ και ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αυτό για να κερδίσουν περισσότερους παίχτες στο άθλημα.

Επίσης......

  • Τα άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν καθόλου το άθλημα του τένις, μπορούν να ενταχθούν σε 3-4 ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης των βασικών χτυπημάτων, έτσι ώστε στη συνέχεια να παρακολουθήσουν το Cardio.

  • Δεν χρειάζεται εξοπλισμός, τον παρέχουμε εμείς!

  • Το μάθημα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις σωματικές αντοχές του καθενός, συνεπώς μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι!

  • Είναι κάτι τελείως διαφορετικό και πρωτότυπο από τα μέχρι τώρα προγράμματα! Πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο, ενώνει το τένις με την γυμναστική και καλλιεργεί την ομαδικότητα των αθλούμενων μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον.

  • Τα άτομα που ξεκίνησαν μαζί μας το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή γιατί γυμνάζονται, μαθαίνουν τένις και πάνω από όλα ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ! Μέρα με τη μέρα έχουμε όλο και περισσότερες συμμετοχές, πρόσωπα με χαμόγελα και αισιοδοξία.